ABC for smartere studier

ABC for smartere studier - Ragnar Hatlem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Hatlem
DIMENSJON
3,45 MB
FILNAVN
ABC for smartere studier.pdf
ISBN
6024102459893

BESKRIVELSE

For å takle de utfordringer man møter som student, er det praktisk å ha kjennskap til en del smarte teknikker for hvordan man lærer mer på kortere tid. Det er faktisk ikke så vanskelig. For selv om studenter flest ikke går med Bart Simpsons t-skjorte, "Underachiever and proud of it", så er det faktisk sant. De fleste er underytere. Men de færreste vet det selv. Og de færreste er stolt av det. ABC for smartere studier gir noen hundre tips - fordelt på 436 stikkord - for hvordan man leser raskere, får bedre forståelse, husker mer og får bedre eksamener. Det handler kort og godt om hvordan man legger til rette for bedre utnyttelse av hjernens ressurser.

Ta vare på drømmene dine når sommeren går på sparebluss. Det er tøft å endre hverdagens vaner og rutiner raskt fordi inntekt forsvinner.

Å vurdere kunnskap ... Dersom spørsmålet handler om effekt av forebygging eller behandling, trenger du randomiserte, kontrollerte studier.

RELATERTE BØKER