Barn ingen adgang!

Barn ingen adgang! - Selda Ekiz, Håvard Paulsen, Per Kristian Grytdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selda Ekiz, Håvard Paulsen, Per Kristian Grytdal
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Barn ingen adgang!.pdf
ISBN
1389624383530

BESKRIVELSE

NRK Super-suksessen Barn ingen adgang! har nå blitt en EKSPLOSIV bok! Selda Ekiz, Håvard Paulsen og Per Kristian Grytdal har plukket ut 15 av de feteste eksperimentene sine. Du kan blant annet få lære om hva som skjer når du putter mentospastiller i en Cola, hvordan du kan lage din egen motor, hva en promp inneholder, hva lyd egentlig er og mye, mye mer. I tillegg inneholder boken 10 fantastiske partytriks og en haug av andre morsomme ting du kan gjøre hjemme. Bli med på deres utrolige og sprø eksperimenter - og få svar på det du alltid har lurt på! Naturfag rocker!

På de fleste skoler blir det nok mørkt og stille uten elever, men ikke på denne. Halsbrekkende og sprø eksperimenter - og svar på det du lurer på! Sesonger og episoder.

Nå fenges et nytt kull med 5-12-åringer av programmet som vant Gullruten i 2014. Det er den aldersgruppen showet er laget for, men ryktet forteller at publikummere på 30+ også har stor glede av de sprelske påfunnene i både TV-serien og showet Barn ingen adgang. Her har barn ingen adgang Ved å bruke denne tjenesten og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser.

RELATERTE BØKER