Et skoleoffer

Et skoleoffer - Ellen Merethe Dunseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Merethe Dunseth
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Et skoleoffer.pdf
ISBN
8578714926882

BESKRIVELSE

"Et skoleoffer" handler om en praktisk anlagt gutt som falt igjennom i teorien på skolen. Boken beskriver en sann historie og skildrer hvordan ei mor kjemper for sin sønn for at han skal lykkes i skolen ved å få bruke sine evner som en praktisk anlagt gutt. En intens og utrettelig kamp i et skolesystem som er så teorisert og har så lite muligheter for de praktiske flinke som heller faller inn under de "teorisvake" med behov for ekstra tiltak. Når så barneskolen er fyllt opp med mobbing og psykisk trakassering sier det seg selv hvor utfordrende det kan være for en elev å få tilegnet seg de nødvendige kunnskaper skolen skal gi.

I Norge har barn både rett og plikt til 10 års skole. Skolen er organisert i barneskole, ungdomsskole, videregående skole og voksenopplæring. Vi er inne i en annerledes tid og undervisningen i mat og helse må foregå på nye måter.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet.

RELATERTE BØKER