Koparåker

Koparåker - Gyrdir Elíasson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gyrdir Elíasson
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Koparåker.pdf
ISBN
5668131390474

BESKRIVELSE

Gyrdir Elíassons forteljingar går føre seg i grenselandet mellom røyndom og draum og mellom kultur og natur. Dei er merkte av melankoli og vemod, men òg av lun humor og poetisk intensitet. Hovudtema er mellommenneskeleg kommunikasjon og særleg mangelen på kommunikasjon, fokusering på teknologi som hindrar den og asosialiserer menneska ved å stille seg i vegen for beinveges kontakt mellom dei. Boktittelen alluderer til Copperfield.

Sjekk beholdning - klikk og hent i din Norli-bokhandel. Norli ble kåret til Norges beste bokhandlerkjede i Norsk kundebarometer 2019. Kjøp Koparåker fra Tanum Gyr.ir Elíassons forteljingar går føre seg i grenselandet mellom røyndom og draum og mellom kultur og natur.

Hovudtema er mellommenneskeleg kommunikasjon og særleg mangelen på kommunikasjon, fokusering på teknologi som hindrar den og asosialiserer menneska ved å stille seg i ... Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no. Gratis frakt over 300.

RELATERTE BØKER