Kreativ tverrfaglighet

Kreativ tverrfaglighet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Kreativ tverrfaglighet.pdf
ISBN
4237752541924

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder tolv tekster om kreativ tverrfaglighet. Tekstene springer ut av møtet mellom praktiske erfaringer og teoretisk refleksjon, gjennom deltakelse i og tilrettelegging av kreative tverrfaglige prosesser. Forfatterne danner et flerstemmig kor, med utgangspunkt i fagfelt som psykologi, sosialantropologi, kunstfag og musikk. Blant temaene som tas opp er hva som skal til for at tverrfaglighet skal lykkes, hvorfor det så ofte mislykkes, og hva som gjør et tverrfaglig møte kreativt. Med litteraturlister.

betraktninger rundt jazzens inflytelse på kvinnerollen. samhandlingens ethos Tverrfaglighet kan anta ulike former og betegne ulike dimensjoner ved et prosjekt.

5. Evalueringen av blant annet Reform 97 viste at, i den grad kreative og innovative arbeidsformer forekommer, preges de av få krav, lite læringstrykk og av passive og tilbaketrukne lærere. Tverrfaglighet.

RELATERTE BØKER