Menneskets hjerte

Menneskets hjerte - Jón Kalman Stefánsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jón Kalman Stefánsson
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Menneskets hjerte.pdf
ISBN
3565846691937

BESKRIVELSE

Det heter seg i en gammel arabisk tekst at menneskets hjerte har to kamre. Det ene for lykke. Og det andre for fortvilelse. Fordi det er to kamre, er det også mulig å elske to personer på samme tid. Den muligheten gir kroppen oss. Men samvittigheten stritter imot. Det gjør livet vanskelig å bære innimellom.Gutten bor i landsbyen nå, hos Gertrud. Gertrud er en egensindig kvinne, hun slåss hele tiden for sin selvstendighet, hun slåss mot makten og kjøpmennene, hun slåss for seg selv. I landsbyen handler alt om fisket. Men de nye tidene kommer også, dampskipet kommer, telefonen kommer, nye tanker kommer, språk og ord som ingen har hørt før kommer, med bølgene. Menneskets hjerte er en bok om kjærlighet og frihet. Hva er det å elske og å bli forelsket? spør gutten. Og hvem skal man egentlig velge?

Dette er oppfølgeren til romanene Himmelrike og helvete og Englenes sorg. Gutten bor i landsbyen nå, hos Geirthrúdur, en ensidig kvinne som kjemper for sin selvstendighet. Kjøp Menneskets hjerte på Kelkoo.

Legg merke til én ting: I mediene finner du få beskrivelser av hvor brutal verden er. Pris: 142,-. e-bok, 2013.

RELATERTE BØKER