Solan og Ludvigs jul

Solan og Ludvigs jul - Harald Sommerin Simonnæs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Sommerin Simonnæs
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Solan og Ludvigs jul.pdf
ISBN
9622465215092

BESKRIVELSE

Dette er den lille, vakre bildeboken som er utgangspunktet for årets julefamiliefilm «Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa». Boken ble første gang utgitt i 2008 og den 8. november når den det store kinolerretet over hele landet. I denne boken får du bli med Solan og Ludvig på et julemysterium, og den kommer med 100 % julestemningsgaranti. Slik begynner historien:Det nærmer seg jul i Flåklypa. Solan og Ludvig er ivrig opptatt med juleforberedelsene. Reodor Felgen er mest opptatt av oppfinnelsen han arbeider med. Så, en snøtungvintermorgen i desember, våkner Ludvig opp og kjenner på seg at noe er feil. Det er Reodor, han har forsvunnet! Bare en varm kaffekopp står igjen etter ham på kjøkkenbenken ...Til gleder for alle barn og særlig de mellom 3 - 7 år.

Kjøp boken Kjell Aukrusts Solan og Ludvigs jul av Harald Sommerin Simonnæs (ISBN 9788281782365) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

I vakkert, snøhvitt, norsk vinterlandskap forbereder Solan, Ludvig og Reodor Felgen seg til nok en hyggelig jul. Det vil si, Reodor er mest opptatt av oppfinnelsen han lager til en stor konkurranse utlyst i Flåklypa tidende. Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa er en norsk animert eventyrkomedie og familiefilm fra 2013, regissert av Rasmus A.

RELATERTE BØKER