Byttehandelen

Byttehandelen - Merete Lien | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
Byttehandelen.pdf
ISBN
3306807636808

BESKRIVELSE

Caroline er bortført, og Emily og Aksel tror hun er i Kragerø. Derfor reiser de hjem i all hast. Der blir de tvunget med på en kynisk byttehandel. Samtidig forberedes rettssaken som skal avgjøre Carolines skjebne. Emilys tyske venninne er Ivan Wilses viktigste våpen, men Gerhard er en slu og målbevisst motstander. Caroline fulgte ham lydig ut på kjøkkenet og satte seg i benken, der han hadde plassert en stor dukke med langt, mørkt hår. Tjenestepikene hadde fått sine instruksjoner. De skulle gjøre sitt ytterste for å få Caroline til å føle seg hjemme. "Dukken er en liten hjemkomstpresang til deg," smilte han. "Hun har samme vakre hårfarge som du har, ser du?" Caroline strøk så vidt over dukkens blanke lokker og nikket.

Emily Meyer husker ingenting fra tiden før hun fylte ti år. Tolv år senere oppdager hun at livet hennes har vært bygd på en løgn.

Byttehandelen ble skrevet i 1891-93 i New York og Boston, under Claudels første utenlandsopphold som diplomat. Han befant seg i en personlig krise utløst av følelsen av å være i landflyktighet, og alle personene i skuespillet uttrykker askpekter ved denne krisen. Equinor bekrefter byttehandelen, og sier at den vil styrke Equinors posisjon i Norskehavet, samtidig som selskapet kutter eksponeringen til eiendeler utenfor selskapets kjerneområder.

RELATERTE BØKER