Crossroads 9

Crossroads 9 - Halvor Heger, Nina Wroldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Heger, Nina Wroldsen
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Crossroads 9.pdf
ISBN
6309947360025

BESKRIVELSE

I arbeidet med Crossroads har forfatterne reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Resultatet har blitt et høyaktuelt og populært engelskverk som raskt har etablert seg i skolen. Verket kjennetegnes av spennende og varierte tekster, omfattende lydmateriale, kreative oppgaver og et rikt utvalg av litterære tekster som gir gode muligheter for differensiering. Forfatterne legger vekt på å gi elevene følelsen av mestring og trygghet gjennom ufarlige aktiviteter som leker inn språket. Rikt ordforråd blir vektlagt. Ressurspermen: Inneholder kapittelveiledning, tips til hvordan man kan jobbe med stoffet, hva som er vektlagt i verket, litt om differensiering og forslag til arbeidsmåter til de første engelsktimene. Du finner videre ekstra oppgaver, inkludert stoff som hører til lydmaterialet, forslag til arbeid etter storyline metoden, filmtips, filmanmelder-skjema, en mengde kopieringsorginaler, Word Tests, Chapter Tests, Grammar Test og Listening Tasks til lyd CD-ene. Kunstbilder (lysark) er også inkludert.

Mange av tekstene er derfor autentiske og gir et realistisk bilde av verden vi lever i. Dgitalboka er delt inn i 7 kapitler: The USA, Living in th USA, Move Your Body, Film Magic, Both Sides of the Law, The Dream of America og Shadows of the Past. Kjøp 'Crossroads 9, ressursperm for læreren' av Halvor Heger fra Norges raskeste nettbokhandel.

Klikk her for å komme til ny nettressurs. Nyt om Crossroads i-bøgerne til Crossroads 8, 9 og 10 er opdateret og indeholder nu lytteøvelser fra Lærer-cd'erne. Lytteøvelserne findes bagerst i i-bøgerne.

RELATERTE BØKER