Dogzombies ruler (snart)

Dogzombies ruler (snart) - Liz Pichon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liz Pichon
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Dogzombies ruler (snart).pdf
ISBN
6536282042628

BESKRIVELSE

En splitter ny bok om Tom Gates, som har planer om gjøre Dogzombies til det mest populære bandet i verden.For hvor vanskelig kan det være egentlig? Planen er:1. Skrive flere låter. (Ikke om lærere.)2. Lage en fantastisk musikkvideo. (Lett.)3. Sove mer. (Vanskelig når man blir vekket av HØYE lyder.)4. Irritere Delia. (Har egentlig ikke noe med Dogzombies å gjøre, men det er alltid gøy.)Liz Pichon er illustratør og barnebokforfatter. Hun har blant annet skrevet og illustrert bøkene i serien om Tom Gates. Bøkene er blitt et internasjonalt fenomen og er solgt til over 30 land.

pris 279,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Liz Pichon, Bokmål, Barn og... Dogzombies ruler (snart) Liz Pichon.

RELATERTE BØKER