En u(t)merket grav

En u(t)merket grav - P.M. Kareithi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
P.M. Kareithi
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
En u(t)merket grav.pdf
ISBN
2854206358660

BESKRIVELSE

Mumbi, en pur ung og vakker kvinne, forlover seg med en frihetskjemper, en av de såkalte Mau-Mau-opprørerne under ledelse av Major Blå. Da Mumbi blir arrestert mistenkt for å sympatisere med Mau-Mau, er hun ille ute. Etter harde forhør truer stedets områdesjef med å sende henne til den forhatte fangeleiren Githunguri, en leir ensbetydende med grov mishandling og tidlig død. Men da områdesjefen samtidig tilbyr Mumbi å bli hans fjerde kone, står hun overfor et vanskelig valg. En u(t)merket grav er en av de mest populære bøkene utgitt i Kenya noen sinne, og trolig den mest leste. Boken forelå første gang i 1969, og er siden blitt trykt opp igjen en rekke ganger.

E-bok, Bokmål. 101,-NÅ 88,-Kjøp på Ebok.no Adresse ukjent Kressmann Taylor. CE-merking og søknad om produsentkode Publisert: 27.11.2015 Endret: 03.07.2018; Fritidsbåter med skroglengde på mellom 2,5 og 24 meter skal være CE-merket før disse kan settes på markedet eller tas i bruk for første gang i EØS-området. Begreper.

Faste uttrykk . fra vugge til grav; grave sin egen grav Varmegjennomgangskoeffisient også kalt U-verdi er et mål som brukes i byggevareindustrien for å angi en bygningsdels varmeisolerende evne.

RELATERTE BØKER