Hvorfor barnet koker i polentaen

Hvorfor barnet koker i polentaen - Aglaja Veteranyi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aglaja Veteranyi
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Hvorfor barnet koker i polentaen.pdf
ISBN
3455981086687

BESKRIVELSE

Hvorfor barnet koker i polentaen er en intens og rystende oppvekstfortelling om et flyktningbarns jakt på tilhørighet i en fremmed verden. Romanen kom opprinnelig ut i 1999, men oppleves i dag som mer aktuell enn noen gang.To unge søstre i en sirkusfamilie jakter på faste holdepunkter i en tilværelse preget av sirkusets kunstige verden og et omflakkende liv. For å glemme sin engstelse for moren, som risikerer å styrte i døden under hver eneste opptreden, må søstrene fortelle hverandre historier. Og jo barskere tilværelsen blir, jo mer grufulle blir historiene, som for eksempel den om barnet som koker i polentaen.Oversatt og med etterord av Peter F. Strassegger.

e-bok, 2018. Leveres direkte via nedlastning.

Romanen kom opprinnelig ut i 1999, men oppleves i dag som mer aktuell enn noen gang. To unge søstre i en sirkusfamilie jakter på faste holdepunkter i en tilværelse preget av sirkusets kunstige verden og et omflakkende liv. Hvorfor barnet koker i polentaen av Aglaja Veteranyi Published on Jun 12, 2018 To unge søstre i en sirkusfamilie jakter på faste holdepunkter i en tilværelse preget av sirkusets kunstige verden ... Kjøp 'Hvorfor barnet koker i polentaen' av Aglaja Veteranyi fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER