Marikken

Marikken - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Marikken.pdf
ISBN
5264820630983

BESKRIVELSE

Nytt opplag!Marikken har så mange gale påfunn og tenker seg aldri om, før etterpå. Da angrer hun og er lei seg. Lillesøster Lisabet er søt og snill, og blir med på alt det søsteren finner på. En dag er hun Moses i sivet. Best som de leker ved brygga, faller begge i vannet. De blir reddet av nabogutten Abbe. Han er flink til å bake kringler og fortelle fine historier. Men den vidløftige unge damen er ikke lenge i ro, og snart vil hun ut å fly, utstyrt med pappas paraply. © FS Informasjonstjenester

Rolleliste (i utvalg) Jonna Liljendahl ... Marikken Eidslott, 14 år og klatrer . Hvordan kom du i kontakt med DNT? Begge foreldrene mine har vært aktive i DNT ung, så det er de som har tatt med meg og søsknene mine på tur.

før etterpå. Da angrer hun og er lei seg. Marikken bor i et stort, rødt hus nede ved elven sammen med mamma, pappa, lillesøster Lisabet og husholdersken Alva.

RELATERTE BØKER