Resten av dagene vil drukne i fjorden

Resten av dagene vil drukne i fjorden - Rune Salvesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Salvesen
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Resten av dagene vil drukne i fjorden.pdf
ISBN
6268392005177

BESKRIVELSE

Resten av dagene vil drukne i fjorden er en intens roman om det å vokse opp under vanskelige forhold og det å forsere store hindre.Sommeren 2011. Vilde er femten år og forelsket i to år eldre Stig. Vissheten om at hun kan ha arvet morens genetiske sykdom er i ferd med å ødelegge henne. For å støtte Vilde, velger Stig å ikke reise til Utøya slik han hadde planlagt. I dagene etter terrorhandlingen fører beslutningen først til lettelse. Men overlevelsesskylden tærer på ham. Er de i stand til å finne frem til hverandre igjen? Kan du noensinne redde noen andre?Vinteren 2012 står Vilde på bybroa i Stavanger og vurderer å hoppe. Da hun hører noen nærme seg, lukker hun øynene, for den som kommer kan vel umulig være der?

Vilde er femten år og forelsket i to år eldre ... Kjøp Resten av dagene vil drukne i fjorden fra Cappelendamm Vilde har få venner, og sliter fordi moren er rammet av en genetisk sykdom. Et av få lyspunkter er kjærligheten til Stig.

Vilde har få venner, og sliter fordi moren er rammet av en genetisk sykdom. Et av få lyspunkter er kjærligheten til Stig.

RELATERTE BØKER