Stavanger stories

Stavanger stories - Terje Torkildsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Torkildsen
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Stavanger stories.pdf
ISBN
8468787088665

BESKRIVELSE

Fjorten forteljingar med humor og action! «Ingen veit kva tid det er over, kva tid hjartet sluttar å slå. Det kan skje kva tid som helst, med kven som helst. Men dette tenkjer ikkje Betty på no, ikkje enno. Det er for tidleg. Ho har enno ikkje møtt Døden.» I Stavanger stories møter vi søskena Betty, Broremann og Duxen. Betty har eit nærare forhold til mormor enn til mor, Broremann blir sett på den største prøven så langt i livet då han må leggje ut i båt åleine, og Duxen tabbar seg loddrett ut som russ. I novelleform opplever vi tre søsken og deira ulike møte med livet, døden, gleda, saknet og kjærleiken. Dette er den første av fleire novellesamlingar om ungdommane frå Stavanger.

505 liker dette · 22 snakker om dette. Pionerkirken Stavanger ønsker å være et inkluderende fellesskap for... Ting å gjøre i Stavanger: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Stavanger, Norge på Tripadvisor. Navnet Stavanger.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788252189834 Stavanger Stories 1 ferdig_Dystopia 30.06.16 10:25 Side 10. det ville nok ha vore ein fin sykkeltur for sadomasochistar.

RELATERTE BØKER