Vindens røst

Vindens røst - May Lis Ruus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Vindens røst.pdf
ISBN
9731767243140

BESKRIVELSE

Lucie har endelig fått visshet om hvem hun er, men det er vanskelig å forsone seg med at sannheten må forbli en hemmelighet. Og det gjør vondt å vite at Ditlef har løyet for henne.La oss lage en pakt, du og jeg, pustet vinden mot Lucies øre. Det slo henne at trærne ikke suste. Sjøen lå blank og rolig. Vinden snakket kun til henne. Du får møte ham igjen i et annet liv. I dette livet hører dere ikke sammen. I dette livet har deres veier allerede skilt lag. Du har det bedre uten ham, fortsatte vinden med sin lokkende stemme.

ned på svartbrunt løv i yr og tåkeslør, stakkars november, ditt navn er resignasjon, vemod, sorg og stille savn. Men se der! rogna har enda røde bær, og blåveishjerteblad lyser grønne, Lenger ut i Norskehavet kan du ikke stå på fast grunn.

Kjøp boken Vindens røst av May Lis Ruus (ISBN 9788202514488) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER