Barneliv og oppdragelse

Barneliv og oppdragelse - Grethe Kragh-Müller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Kragh-Müller
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Barneliv og oppdragelse.pdf
ISBN
6826436225901

BESKRIVELSE

Boken er nummer to av tre bøker som fremlegger og analyserer resultatene av forskningsprogrammet "Grenser eller ei?", som ble gjennomført av forskere ved Danmarks lærerhøjskole og ved Højvangseminariets Forskningsenhed i årene 1993 til 1996. Med litteraturliste.

I min studie fra 2005 om flyktningbarn og resiliens, beskriver fem tenåringer sine opplevelser som flyktningbarn, og hvordan oppveksten og livet i asylmottak påvirker deres psykiske helse og veivalg. Deres opplevelser sammenliknes med situasjonen for enslige flyktningbarn i dag, og artikkelen peker ... - Evnen og viljen til å formidle kjærlighet og glede.

Serie: Grenser eller ei? 2. Boken er nummer to av tre bøker som fremlegger og analyserer resultatene av forskningsprogrammet "Grenser eller ei?", som ble gjennomført av forskere ved Danmarks lærerhøjskole og ved Højvangseminariets Forskningsenhed i årene 1993 til 1996.

RELATERTE BØKER