Egne rom

Egne rom - Line Baugstø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Baugstø
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Egne rom.pdf
ISBN
8428457693588

BESKRIVELSE

Sommeren 1985 opplever Sigrid at hun endelig har fått større frihet. Den pleietrengende faren har fått sykehjemsplass, og barna lever sitt liv i hovedstaden. Men da Sigrid begynner å rydde ut av barndomshjemmet, oppdager hun at det nesten ikke finnes spor etter kvinnene i familien. I de to foregående romanene utforsket Line Baugstø kvinners livsvilkår på seksti- og syttitallet. Bakteppet for «Egne rom» er åttitallet og den nyliberalistiske vendingen. Det er den individuelle friheten som gjelder, men Sigrid kan ikke løpe fra ansvaret for de andre. Romanene om Sigrid dreier rundt pliktfølelse og frihetstrang, fravær og tilstedeværelse, og hvordan relasjonene i en familie stadig er i forandring.

Bibliotekets åpningstider: Pris: 328,-. innbundet, 2019.

Poenget er at det er DU som setter dem; fortell andre mennesker hvor grensene går og forlang at de blir respekterte. Og at du respekterer grensene som de andre setter. I «Egne rom» er det åttitallet og den nyliberalistiske vendingen som er bakteppe.

RELATERTE BØKER