Høststormer

Høststormer - Merete Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Høststormer.pdf
ISBN
8669152376229

BESKRIVELSE

Konstanse reiser til Roma for å delta i Gerhard og Mariellas bryllup, men det faller henne vanskelig å tro at broren vil gifte seg med Jennys rivalinne. Vesle Alice er forsvunnet, og det er uvisst om barnepiken vil bli frisk nok til å fortelle hvem som stakk henne ned og tok barnet. «Så dere er nylig skilt, og herr Lindemann er i ferd med å gifte seg igjen?» Emily nikket. Lensmannen strevde med å bevare masken. «Herr Lindemann må selvsagt få beskjed så snart som mulig. Han vil sikkert utsette vielsen og komme hjem når han får vite hva som er skjedd med hans yngste datter.»

- Flere av båtene som ligger på kontrakt har ennå ikke fått satt i gang med riggflyttingen de var tiltenkt siden dårlig vær med sterk vind har utsatt oppdragene. Høststormer og kulde ingen hindring. Vi hjelper deg å finne det som passer deg og dine behov.

Vi hjelper deg å finne det som passer deg og dine behov. I vår butikk vil du hele året kunne finne det som er mest aktuelt for den sesongen vi befinner oss i.

RELATERTE BØKER