I dine armer

I dine armer - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
I dine armer.pdf
ISBN
6784737404792

BESKRIVELSE

Andrines liv henger i en tynn tråd. Kan hun overleve døden i isvannet? Kan hun komme over tapet av barnet og Isak som er i ferd med å forsvinne for henne? Eller tar alt en ny vending? Spiller det uansett noen rolle, når drapsmannen nok en gang har festet blikket på Andrine?"Kyss meg, Andrine. Bare én gang - en siste gang." Han så forpint på henne, og hun så på leppene hans. Så bøyde hun seg ned og kysset ham. «Her finner man kjærlighet, makt/avmakt, mord og overgrep, og ikke minst hovedpersonens overnaturlige evner.» Kari Høyholm, bokelsker

Vil den noen sinne forsvinne helt? For innerst inne lurer tanker om svik. Tanker om å bli såret.

Hvordan skal man egentlig takle det? Det er jo en grunn til at halve verden er i lykkerus, mens d I julesangene er det endel armer. Det lille barn i Betlehem, for eksempel, kom fra himlens høye slott ned til vår arme jord.

RELATERTE BØKER