Svartsyke

Svartsyke - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
6,50 MB
FILNAVN
Svartsyke.pdf
ISBN
6879349976204

BESKRIVELSE

Rebekka blir eitrende sint og må kjempe for å besinne seg når hun forstår at det er hennes Ulf kvinnen snakker om. Hun klarer ikke tenke klart, langt mindre fornuftig, og hjertet er fylt av en rødglødende smerte.Da var han en annen mann enn den hun hadde trodd, en hun ikke kjente. Verre enn følelsen av sjalusi var skuffelsen over at Ulf kunne gjøre dette mot henne, svike henne på denne måten.Det var ikke mye heltemot over det han hadde gjort.

Hun klarer ikke tenke klart, langt mindre fornuftig, og hjertet er fylt av en rødglødende smerte. Da var han en annen mann enn den hun hadde trodd, en hun ikke kjente.

Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Kjøp Svartsyke fra Bokklubber Flammene slikker oppover husveggene, og Solfrid kjemper for livet. Harald er hjelpeløs tilskuer.

RELATERTE BØKER