Til himmels eller helvete?

Til himmels eller helvete? - Hans-Jørgen Blomseth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans-Jørgen Blomseth
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Til himmels eller helvete?.pdf
ISBN
1405948223516

BESKRIVELSE

Hans-Jørgen Blomseth er siviløkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt og Master of Business Administration fra University of Wisconsin, og har studert jus i Oslo. Han er nå selvstendig rådgiver for næringlivet, etter snart 30 år som leder på høyt plan i norsk og internasjonalt næringsliv. Da jeg ble født var det 2.5 milliarder mennesker i verden, et svimlende tall. Dette har vokst til nesten 7 milliarder i dag og FN mener vi vil passere 9 milliarder før 2050. Dette er utgangspunktet for denne boken. Hvordan skal verden takle fremtiden? Klarer vi å skaffe nok mat, vann og energi til alle uten at miljøet blir helt ødelagt og klimaet forandrer seg radikalt? Vil utviklingen gå til himmels eller helvete, spør forfatteren.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788270833948 Det er ikke alltid like lett å være rykende fersk på Oslo Børs, ei heller i 2007. For noen gikk det likevel rett til himmels. Kjøp Til himmels eller helvete? fra Tanum Hans-Jørgen Blomseth er siviløkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt og Master of Business Administration fra University of Wisconsin, og har studert jus i Oslo.

Akkurat det lager helvete på jord. Troen er viktig her.

RELATERTE BØKER