Å lykkes med lærervurdering

Å lykkes med lærervurdering - Linda Darling-Hammond | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Darling-Hammond
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Å lykkes med lærervurdering.pdf
ISBN
3360563018444

BESKRIVELSE

Hva trenger du som lærer å vite om lærervurdering? Lærervurdering er ingen enkel øvelse. Det finnes i dag lite tilgjengelig forskning og annen informasjon som kan hjelpe beslutningstakere som skal utvikle gode modeller for dette. Darling-Hammond hevder i denne boken at vi bør se på lærervurdering som del av et undervisnings- og kunnskapssystem som på en gjennomtenkt måte fremmer lærerprofesjonens undervisningskompetanse. Boken er tenkt som en hjelp til nasjonale og lokale beslutningstakere, skoledere og lærere for å imøtekomme det økende behovet for kunnskap om lærervurdering. Linda Darling-Hammond er Charles E. Ducommun professor of Education Emeritus ved Stanford University, President i Learning Policy Institute og tidligere president i American Educational Research Association (AERA). Darling-Hammond har utgitt over 400 publikasjoner og mottatt en rekke utmerkelser.

Klikk på menyen på venstre side for å få fram oppgavene til kapitlene. Å lykkes med litterære tolkninger. Tilbake til søkeresultater.

Lykke til. Å lykkes med eldre historie. Eldre historie.indb 4.

RELATERTE BØKER