Adam Hiorths veg

Adam Hiorths veg - Brit Bildøen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Bildøen
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Adam Hiorths veg.pdf
ISBN
6111443943446

BESKRIVELSE

Den unge dokumentarfilmskaparen Adam Hiorth blir med på mijløvernaren Jon Utskotts tjueniande sykkeltur Norge på tvers. Vilkåret for å få vere med, er at han også skal sykle, bu i telt og ete grønsaker som Jon sjølv. Adam og Jon er ikkje alltid velkomne på si ferd gjennom landet, og det veks fram eit sterkt samhald mellom dei to mennene.

Jon Utskott er miljøvernar. Kvart år syklar han Noreg på tvers, for å halde møte og skape blest om saka. «Adam Hiorths veg» av Brit Bildøen Samlaget, 2011.

kapittel seks tar for seg den andre dagen på vegen, som viser seg å bli minst like mødesam som den første. Adam Hiorths veg ferdig.qxd:A. 13-08-11.

RELATERTE BØKER