Amigos cero

Amigos cero - Mette-Lise Mikalsen, Monika Saveska Knutagård, Anette de la Motte, Michael Sauco de Thorelli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette-Lise Mikalsen, Monika Saveska Knutagård, Anette de la Motte, Michael Sauco de Thorelli
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Amigos cero.pdf
ISBN
9784963265001

BESKRIVELSE

Spansk for barnetrinnet De fleste barn syns det er spennende å lære et nytt språk. Det er morsomt med nye lyder og fremmede ord.Vi gir barna de første smakebitene gjennom muntlig fokus, varierte og aktiviserende oppgaver og enkle sanger. AMIGOS kan brukes fleksibelt mellom årstrinnene. Bøkene har enkle tekster og morsomme illustrasjoner. Elevene får basiskunnskaper og motiveres for videre læring! AMIGOS Ceroer også egnet til oppstart og differensiering på ungdomstrinnet.

Betegnelse: Denne engangsboka er beregnet på elever som vil lære litt spansk før de begynner på ungdomsskolen, eller elever som ønsker ei litt anna tilnærming på 8. trinn. Kjøp Amigos cero fra Norske serier Spansk for barnetrinnet De fleste barn syns det er spennende å lære et nytt språk.

Det er morsomt med nye lyder og fremmede ord.Vi gir barna de første smakebitene gjennom muntlig fokus, varierte og aktiviserende oppgaver og enkle sanger. Pris: 157,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER