Barnefaren

Barnefaren - Merete Lien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Barnefaren.pdf
ISBN
9810888227095

BESKRIVELSE

Emily svarer på Gerhards tilbud uten å nøle. Det hun kan betro sine nærmeste, kommer som et sjokk på dem alle. Helga Bache forsøker seg som skuespillerinne i Bergen, men blir gjenkjent av en tilskuer. Han mener at han så henne ved isbruket den dagen fiskerenka døde, og saken åpnes på nytt. Jenny har forlatt Simon. Hun forsøker å glemme ham, men han følger etter henne til Siena. Det er slutt mellom ham og Mariella, hevder han. "Jenny!" Simon la hendene om skuldrene hennes. "Du er gjennomvåt!" "Ja." "Du kan bli syk! Her." Han trakk av seg frakken og la den rundt henne. Så tok han hånden hennes. "Hotellet mitt ligger et par kvartaler unna. "Nå blir du med meg dit og får varmen tilbake!"

Hun trakk blant annet her frem Foreningen for fangers pårørende (FFP) og deres to informasjonshefter om barn med foreldre i fengsel: 'Lisa ... Du kan også søke om bidragsforskudd dersom barnefaren er ukjent. Ytelser til gjenlevende etter dødsfall .

Bare Marte vet at det ikke er sikkert. (Illustrasjonsfoto: Colourbox) Marte vet ikke om det er eksen eller samboeren som er faren til datteren.

RELATERTE BØKER