En duft av Shalimar

En duft av Shalimar - Eva J. Stensrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva J. Stensrud
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
En duft av Shalimar.pdf
ISBN
5015804796899

BESKRIVELSE

En ny verden åpner seg når Inger Marie blir kjent med Mia, men forholdet er ikke enkelt. I tillegg blusser avstandsforelskelsen i Jonas opp igjen.Gestapo strammer grepet. Døden truer den som ikke følger spillereglene, og hverdagen forandres for alle i familien. Inger Marie føler seg overvåket, og hun frykter for hva som kan skje med faren, som er blitt arrestert på ny.- La oss smake på champagnen! Skål! Mias velmanikyrerte fingre lukket seg om stetten. Leppene hennes etterlot seg rød farge på kanten av glasset. Hun så Inger Marie inn i øynene. - For vårt nye bekjentskap. Jeg har virkelig gledet meg til å se deg igjen.Jeg trodde dette bare var en krigsserie, men den har jo alt! Eva Stensrud på sitt beste! - Kari Mørch, storleser

Duften er opprettholdt etter resepten fra 1921 og ... Shalimar er en av de mest legendariske parfymene i historien, et ikon, og den er en av juvelene i Guerlains samling. Den ble skapt i 1921 og relansert i 1925 av Jacques Guerlain, inspirert av kvinnen som Taj Mahal og The Shalimar Gardens i Lahore ble bygget til.

Den har toppnoter av sitrus, mandarin og bergamott, hjertenoter av iris, patchouli, rose og vetiver, mens bunnen er av røkelse, tonkabønner, lær og vanilje. Shalimar ist der erste orientalische Duft der Parfumgeschichte. Das Eau de Parfum Shalimar ist ein legendärer Duft mit Akzenten von Bergamotte, Iris und Vanille.

RELATERTE BØKER