En rolig ettermidag

En rolig ettermidag - Enid Blyton | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Enid Blyton
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
En rolig ettermidag.pdf
ISBN
7985334195750

BESKRIVELSE

Hva gjør de to mystiske, skumle motorsykkelgutta langt inni skogen med en postveske? Heldigvis er Timmy en av de fem ...En rolig sommerettermiddag er det så varmt at selv George ikke orker å tenke. På en svalende skogstur blir det enda hetere, da to skumle typer bryter skogens ro på en støyende motorsykkel med sidevogn. Hva har har de lyssky MC-gutta gjort -.og hva vil de gjøre hvis de oppdager at Fem-gjengen har sett dem? En rolig ettermiddag er en av åtte spenningsnoveller av Enid Blyton som aldri tidligere har vært utgitt i bokform. Nylagde illustrasjoner av den prisbelønte Jamie Littler, stor skrift med uthevede ord og en overkommelig, spennende tekst gjør denne serien velegnet som lesetrening.

... Med filmen Fredag ettermiddag følger det en brukermanual med tips om temaer til diskusjon og refleksjon. På spisestedene ØB var innom i Ski sentrum lørdag ettermiddag var det svært få besøkende.

Promillekjøring. Lørdag morgen sa operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til Amta at det hadde vært en meget stille natt.

RELATERTE BØKER