Gode gamle Timmy

Gode gamle Timmy - Enid Blyton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Enid Blyton
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Gode gamle Timmy.pdf
ISBN
5252727930895

BESKRIVELSE

På høylys dag, på stranden blir De fem vitne til at en gutt kidnappes av to dresskledde menn! Kan Timmy finne ut hvor gutten blir holdt skjult?De fem nyter livet på stranden og rekker så vidt å bli kjent med Oliver før det utrolige skjer: Den engstelige gutten blir kidnappet av to menn, som forsvinner i en bil før de kan bli stanset. Timmy har god nese, men dette er vel for vanskelig for en hund? Gode gamle Timmy er er en av åtte spenningsnoveller av Enid Blyton som aldri tidligere har vært utgitt i bokform. Nylagde illustrasjoner av den prisbelønte Jamie Littler, stor skrift med uthevede ord og en overkommelig, spennende tekst gjør denne serien velegnet som lesetrening.

Timmy har god nese, men dette er vel for vanskelig ... Gode gamle Timmy. 0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå.

Persongalleriet består blant annet av den gule katten, den rosa bamsen og kaninen. Gode gamle Rolvsøya på 71°N has 754 members. "Gode gamle Rolvsøya" er ei gruppe for folk med tilknytning til øya, for historie og for mimring og hvor det... Timmy Tabbe (Nr.

RELATERTE BØKER