Gruppedynamikk og ledelse i idrett

Gruppedynamikk og ledelse i idrett - Rune Høigaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Høigaard
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Gruppedynamikk og ledelse i idrett.pdf
ISBN
3060891130823

BESKRIVELSE

Gruppedynamikk og ledelse i idrett gir en innføring i gruppepsykologi for studenter i idrettsfag på universitets- og høgskolenivå. Boken er også aktuell for trenere, idrettsledere og utøvere som ønsker å få en mer teoretisk forståelse av hvordan idrettsgruppen fungerer.Forfatteren gir en grundig innføring i sentrale teorier, fenomener og prosesser innen gruppedynamikk og ledelse i idrettsgrupper. De ulike teoriene og forskningsresultatene som blir presentert, gir leseren et bedre grunnlag for å forstå hva som påvirker en idrettsgruppe, hva som skjer i gruppen og hvordan vi kan skape inkluderende, effektive og godt presterende grupper.Boken er en revidert og omarbeidet versjon av Gruppedynamikk i idrett. Kapitlene er oppdaterte og inkluderer nå også tema som felles mentale modeller, kommunikasjon i grupper, individuell motivasjon i grupper og nyere perspektiver på ledelse. I tillegg er det 10 nye kapitler som blant annet omhandler sosial identitetsteori, subgrupper, humorklima i grupper, gruppekonflikt, teambygging og teamkultur.]]>

MEDLEM AV FORSKNINGSGRUPPEN: SPORT AND EXERCISE PSYCHOLOGY: HEALTH, EDUCATION, AND PERFORMANCE (SEP-HEP) Prosjekter Group Dynamics Research Project. Motivasjon i ... Pris: 509,-.

Telemark idrettskrets arbeider aktivt med dette med vårt ungdomsutvalg i spissen. På denne siden finner du all info om hva DU som ung kan være med på i idretten. Organisasjon og lederskap i idretten går i dybden på disse og mange andre spørsmål.

RELATERTE BØKER