I ettertid: Lærerveiledning

I ettertid: Lærerveiledning - Knut Dørum, Synnøve V. Hellerud, Ketil Knutsen, Magne Njåstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Dørum, Synnøve V. Hellerud, Ketil Knutsen, Magne Njåstad
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
I ettertid: Lærerveiledning.pdf
ISBN
7716166691102

BESKRIVELSE

Læreboken er tett knyttet til lærerveiledningen. Her er det en veiledning til hvert kapittel i elevboka og tekstene settes inn i en større kontekst. Forfatterne begrunner sine valg av historier. De gir hjelp til å løse kildeoppgaver og antyder rammer til svar på refleksjonsoppgavene. Her finnes også fiks ferdige undervisningsopplegg med tips til vurderingssituasjoner. I lærerveiledningen er det også kopieringsoriginaler: kart, ulike vurderingsskjemaer, kildegranskingsskjema.

Forslag til årsplan: historie påbygging. Til slutt i årsplanen for Vg2 og Vg3 er det gitt eksempler og råd knyttet til fagartikkel, presentasjon av historisk person og miniprøver.

En av dem var Emile. Boken ble forbudt, inndratt og brent, hans hus ble steinet og han ble en mann på evig flukt.

RELATERTE BØKER