Lille Sovjetstat - hva nå?

Lille Sovjetstat - hva nå? - Åse Thomassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Thomassen
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Lille Sovjetstat - hva nå?.pdf
ISBN
1594702935710

BESKRIVELSE

Dette er en bok som vil kunne sjokkere, og få mange til å stille spørsmål. Deler av det som presenteres her kan virke usannsynlig i fraværet av profesjonalitet. Mye var heller ikke tilstrekkelig profesjonelt i Politihøyskolens første formende år. Boken omhandler rekruttering, kompetanse og krigen om politiforskningen. Gjennomgangsfiguren Elle møter en rekke utfordringer som vil kunne forbause mange. Bokens tittel spiller på det faktum at Politi-høyskolen slo tilbake med Sovjet-statens kraft. Også når grove feil ble gjort. Thomassen mener at dette er en systemsvikt som også kan forekomme i andre institusjoner, siden man ofte forventer at organisasjoner i samfunnets tjeneste også har en god moral. Boken er derfor særlig aktuell for politikere og ledere som ønsker et kritisk blikk på institusjoner som systemer. Om forfatteren Åse Thomassen er statsviter med hovedfag i Administrasjon og Organisasjons-vitenskap (1989). Hun ledet arbeidet med den første boken om ledelse i politiet (Thomassen og Strand 2000). Det er den første boken om ledelse i politiet i Skandinavia. Hun harpublisert forskning og skrevet lærebøker innen organisa-sjon, ledelse og retorikk. Thomassen foreleser innen emner som ledelse, -lærende organisasjoner og retorikk.

Brefremstøtene var trolig knyttet til opphopning av milde vintrer med pålandsvind og høy vinternedbør i fjellet. Lille mann, hva nå? av Hans Fallada Kaptein Nemo's bibliotek av Per Olov Enquist Nei - etter Ellevte roman, bok atten av Dag Solstad Bad Mexican Dog av Jonas Eika 13.03 og 14.03 er det mulig å se alle de fire forestillingene etter hverandre. 16.03 og 17.03 vil det være mulig å se to av forestillingene rett etter hverandre. Hva nå, lille kvinne? av Berit Hedemann.

Hvordan i all verden havnet vi her? Illustrasjon: Andreas Töpfer «There is no alternative.» M. Thatcher.

RELATERTE BØKER