Lær deg å lære 4

Lær deg å lære 4 - Harald Båsland, Bjarne Hovland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Båsland, Bjarne Hovland
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Lær deg å lære 4.pdf
ISBN
2016376301684

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen gir en kort innføring i de fleste teknikkene og veiledning i hvordan læreren kan arbeide med de ulike studietekniske emnene. Dessuten gir den hjelp til mengdetrening og repetisjon. Den gir mange tips om ulike aktiviteter og forslag til flere øvingstekster. Bakerst i veiledningen finnes flere kopiark med mange oppgaver og øvelser. Noen av tekstene på kopiarkene er tekster som er lette å lese. Disse kan brukes i en tilpasset undervisning Noen av tekstene fra tekstboka er laget med enklere språk og færre opplysninger. De er knyttet til bestemte studieteknikker, men kan brukes i flere sammenhenger. Det finnes fasitsvar for bøkene i lærerheftene.

Det kan være smart å skaffe seg et pinnesett, så du aldri trenger å lure på om du har riktig pinnestørrelse til prosjektet ditt. Kompetanse Norge har gitt Lær norsk online godkjenning som privat tilbyder av nettbasert opplæring i norsk og samfunnskunnskap for voksne ... Vi kjemper for å gjøre livet bedre for mange av dem som sliter med å lære det norske språket og å komme i arbeid.

Heftet, Bokmål. 179,-Lær deg å lære 5, lærerhefte med kopiark Harald Båsland.

RELATERTE BØKER