Mitt milde vesen

Mitt milde vesen - Brit Bildøen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Bildøen
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Mitt milde vesen.pdf
ISBN
1474546354274

BESKRIVELSE

Mor til Johanne er på sjukeheimen. I fleire månader har ho nekta å snakke med dottera. Faren til Johanne forsvann for lenge sidan. Johanne vil finne ut kvifor mora er så sint og kva som skjedde med faren. Ho vil finne ut av livet til foreldra, men ho trenger samtidig inn i sitt eiget ekteskap. Johanne må finne ut om ho er i stand til å tilgje sviket og utroskapet til ektemannen. Aleine i barndomsheimen med det nedlagt gartneriet, konfronterer ho seg sjølv med si eiga skam, sin aggresjon og trass.

Bare ring hvis det er noe, jeg kommer. Full av kjærlighet og omtanke Har du mistet eller blitt frastjålet førerkortet, kan du melde det tapt ved å logge inn på Din side, og så skrive ut en midlertidig kjøretillatelse. LENGSEL ER MITT VESEN.

Utgitt av Samlaget 2006 Isbn 8252169155 Innbundet 207 sider. 50% rabatt.

RELATERTE BØKER