På drømmedagen står vi opp klokka fire om morgenen

På drømmedagen står vi opp klokka fire om morgenen - Unni Rustad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Rustad
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
På drømmedagen står vi opp klokka fire om morgenen.pdf
ISBN
5623936184003

BESKRIVELSE

Forfatteren har arbeidet for Redd Barna i Afghanistan fra 2002 til 2003. Hun har reist rundt til forskjellige områder og byer og det hun har sett har satt dypt inntrykk. I boken beskriver hun hverdagen til kvinner og barn i det krigsherjede landet.

1948) jobbet for Redd Barna i Afghanistan fra august 2002 til desember 2003, og skrev blant annet om arbeidet med barnas rettigheter i Klassekampen. På drømmedagen står vi opp klokka fire om morgenen.

Hun har reist rundt til forskjellige områder og byer og det hun har sett har satt dypt inntrykk. I boken beskriver hun hverdagen til kvinner og barn i det krigsherjede landet. Det er et stort område, og Ny Tid har i tillegg tatt oss den frihet å innlemme Afghanistan i vårt temanummer - i form av utdrag fra Unni Rustads debutbok På drømmedagen står vi opp klokka fire om morgenen.

RELATERTE BØKER