Vi ba aldri om vinger

Vi ba aldri om vinger - Vanessa Diffenbaugh | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vanessa Diffenbaugh
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
Vi ba aldri om vinger.pdf
ISBN
5534797806800

BESKRIVELSE

En sterk, rørende og aktuell historie om mennesker som lever i usikkerhet, og om håpet som ligger i kjærligheten. Letty Espinosa har egentlig aldri vært den moren hun ønsket å være for barna sine - Alex (15) og Luna (6). Barna, som ikke vet hvem fedrene deres er, bor sammen med Letty og besteforeldrenei et fattig område i San Fransisco. Når besteforeldrene bestemmer seg for å flytte tilbake til Mexico, snusLettys tilværelse på hodet. Hun må klare seg selv og være både mor og forsørger. Samtidig blir Alex forelsket i en klassevenninne, og når han en dag skjønner hvem som er hans far, settes mye på spill i den lille familien.

Jeg likte nemlig boken særdeles godt, og ser nå med spenning frem til å høre mer fra Vanessa Diffenbaugh. Vi ba aldri om vinger. Vanessa Diffenbaugh Lydbøker Lydbok på CD ... Kjøp 'Vi ba aldri om vinger, roman' av Vanessa Diffenbaugh fra Norges raskeste nettbokhandel.

Originaltittel: We Never Asked for Wings (2015) Oversatt av: Bente Klinge. Kilde: Leseeksemplar.

RELATERTE BØKER