Viktors verden deler seg

Viktors verden deler seg - Marianne Leine With | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Leine With
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Viktors verden deler seg.pdf
ISBN
2642441217114

BESKRIVELSE

Hvert år opplever flere tusen norske barn at foreldrene skiller seg. Viktors verden deler seg er skrevet for lærere, foreldre og andre voksne som har kontakt med barn som opplever eller har opplevd samlivsbrudd.Viktor er en gutt i småskolen som opplever at mor og far flytter fra hverandre. I denne situasjonen prøver han å finne ut av sin nye "verden" som plutselig er annerledes på så mange viktige områder. Foreldre og andre viktige voksne må også i denne situasjonen forholde seg til vanskelige følelser både hos barnet og seg selv.Viktors verden deler seg består av 12 illustrerte lesestykker som beskriver Viktors hverdag, tanker, følelser og samspill med andre. Hvert lesestykke blir etterfulgt av en refleksjon, og i tillegg har boka en egen veildningsdel. Boka skal hjelpe foreldre og andre voksne til å ta barnas perspektiv, for eksempel i barnefordelingssaker. Dessuten kan historiene om Viktor hjelpe barn i hverdagen og bidra til at de kan få bearbeidet egne følelser. Gjennom gode samtaler kan barnets verden åpnes slik at barna ikke trenger å være så alene når situasjonen føles utrygg.Illustrert av Martin Due.Utgivelsen er støttet av Nasjonalforeningen for folkehelsen og Stiftelsen for norske helse- og rehabiliteringsorganisasjoner.

Det er en svakt positiv prøve som er avgitt, og den smittede viser ingen tegn til sykdom. Andre steder i verden er situasjonen en helt annen: I Iran sprer viruset seg kraftig: Der er det nå 26 døde, 245 har blitt påvist smittet.

Et slikt helhetlig syn på verden kalles holisme og ble et viktig kjennetegn på mange av gruppene. ...

RELATERTE BØKER