Å være Kjersti

Å være Kjersti - Helena Hedlund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Hedlund
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Å være Kjersti.pdf
ISBN
7691369281023

BESKRIVELSE

Kjersti er sju år og liker ikke at ting forandrer seg. Som å få en ny lærer og at mamma har klippet håret i en rar frisyre bare fordi hun fyller førti år. Mammaen til Gunnar sier dessuten at de kanskje skal flytte tilbake dit de bodde før. Men Kjersti har jo akkurat vent seg til å ha en venn i nabohuset! På skolen er det mange som snakker om skilsmisser og Kjersti blir urolig. Tenk om mamma ikke kommer hjem fra jenteturen til Mallorca og tenk om Kjersti må flytte, slik som Fatima måtte? Hvorfor kan ikke alt være som vanlig?Kjersti vikler seg inn i situasjoner som får leseren til å vri seg og holde for øynenee. Men alt løser seg heldigvis til slutt.Begge bøkene om Kjersti er fantastiske bøker om livet, venner og hverdagen når man er 7 år. Les også Det fine med Kjersti.

Det er ikke sikkert at livet ditt trenger å se akkurat sånn ut, men det kan være «topp» og «helmaks» og helt fullbyrdet for det, sier Kjersti Horn. Kjersti Bakkebø Fjellstad, Tor Myking, ... Norges mest kjente bidrag i internasjonalt genressursarbeid er å være vertsnasjon for Svalbard globale frøhvelv. Kjersti Ericsson vil fortelle disse jentene at det vil bli tøft i den verden hvis de skal gå inn i den med nakne halsgroper uten en form for beskyttelse, og stå "som spinkle skilter på en holdeplass, ...

Etter en 2-3 timers vandretur skal de ha kommet til en hytte som senere viste seg å være huset til lederene i ... (foto:Kjersti Skjellaug) Jeg er både stolt, ydmyk og takknemlig over å være en av bidragsyterne i. den nyeste boken til Franciska Munk-Johansen, Sanselige Rom, som er ute i butikk i disse dager.

RELATERTE BØKER