Dagboken

Dagboken - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Dagboken.pdf
ISBN
4257633031003

BESKRIVELSE

I tømmerkoia i skogen finner Selma morens gamle dagbok. Hun tar den med seg hjem og begynner å lese morens skjebnesvangre møte med den velstående herr Ørvold. Et møte som ikke bare fikk konsekvenser for moren, men også for Selma og hele familien ... Jeg visste at jeg ikke burde være der alene med ham, men samtidig var det fristende, og jeg lot følelsene bestemme. Ikke engang da han tok meg med inn i grotten i parken, forstod jeg at dette kunne bære galt av sted. Jeg hadde drømt så lenge om ham og trodde at jeg kjente ham. Da han kysset meg, var jeg fortsatt uskyldig nok til å tro at det var alt. Jeg trodde det skulle stanse der, og da jeg innså at jeg tok feil, var det allerede for sent.

mai 2020, 14:10 Svar; Legg igjen en kommentar Avbryt svar. 13 år gammel begynte Anne Frank å skrive denne dagboka. I tid strekker den seg fra 14.

Noah (Ryan Gosling) og Allies vei tilbake til hverandre er magisk, enestående og tårevåt, for hjertet vil ha det hjertet vil ha... Lei og se filmen Dagboken med Ryan Gosling, Rachel McAdams, Starletta DuPois, James Garner. Se filmer online på Viaplay.no Directed by Nick Cassavetes.

RELATERTE BØKER