Et godt liv

Et godt liv - Ann Heberlein | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Heberlein
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Et godt liv.pdf
ISBN
4413838799055

BESKRIVELSE

Ann Heberlein har tidligere utgitt en utleverende - og bestselgende - bok om sine egne selvmordsplaner da hun selv var mitt inne i en manisk periode. Svært mange har lest, og noen har tjent gode penger på, historien om hennes liv. Etter det følte hun seg stigmatisert som "den psykisk syke", noe som gjorde det vanskelig for henne å bli frisk.Nå er hun frisk, og i Et godt liv problematiserer hun vår tids konsum av "personlige historier", for hvem eier da sannheten om ens liv?. Denne boka er også en fortellingen om vår samtid og hun filosoferer rundt hva et godt liv er og vever personlige refleksjoner om å bli frisk sammen med filosofiske resonnementer rundt begreper som godhet, ondskap, altruisme og egennytte til et tankevekkende oppgjør med statusjakten, meningsløsheten, kravet om indre lykke og synlig suksess.

Hva må til for at det skal være et godt forhold mellom ektefeller? «Hver enkelt av dere [skal] elske sin hustru som seg selv; på den annen side bør hustruen ha dyp respekt for sin mann.» 3 Kjærlighet og respekt fungerer som smøremidler i familiemaskineriet. For at dette rådet skal virke, er kommunikasjon ... En norsk forsker har undersøkt hva som gjør at nye pensjonister trives med livet sitt.

7. Kontakt en ven, du ikke har talt med et stykke tid, og arranger et møde.

RELATERTE BØKER