Helsefagarbeideren

Helsefagarbeideren - Elisabeth Saghaug, Berit Stykket | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Saghaug, Berit Stykket
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Helsefagarbeideren.pdf
ISBN
8895731475700

BESKRIVELSE

Sykdommer, pleie og behandling, bind 1, inngår i serien "Helsefagarbeideren". I denne boka finner du kompetansemål fra programfagene Helsefremmende arbeid og Yrkesutøvelse. Bind 1 tar for seg sykdomslære og grunnleggende sykepleie. Boken innledes med et generelt kapittel om sykepleie og forebygging av komplikasjoner ved lengre sykeleie. For hver sykdom gjennomgås årsaker, symptomer, undersøkelser, eventuelle komplikasjoner og behandling og sykepleie. Under sykepleien beskrives hele spekteret av tiltak som er aktuelle ved hver enkelt sykdom. Til slutt kommer et eget kapittel om ulike typer undersøkelser.Boken er illustrert med medisinske tegninger og fotografier. Den har et omfattende stikkordregister og egner seg utmerket som oppslagsverk når eleven er ute i praksis.De andre bøkene i serien heter "Sykdommer, pleie og behandling", bind 2, "Helsefremmende arbeid i hverdagen", "Lovgivning og faglig forsvarlighet" og "Kommunikasjon og samhandling".

Bli medlem du også! Helsefagarbeideren jobber i helse- og sosialtjenesten i kommunen, innen psykisk helsearbeid og i sykehus. For å kunne bruke yrkestittelen helsefagarbeider kreves autorisasjon fra Statens autorisasjonskontor for helsepersonell. Helsefagarbeider (tidligere kalt hjelpepleier) har som oppgave å pleie ulike pasient- eller brukergrupper.Oppgavene inkluderer forebygging, behandling som ikke involverer parenterale medisiner, miljøterapi, habilitering og rehabilitering.

I høyremenyen finner du mye RELEVANT BAKGRUNNSSTOFF. Her er Helsefagarbeiderens kompetanse som bla-i-bok.

RELATERTE BØKER