Magiologi; boken om Merlins hemmeligheter

Magiologi; boken om Merlins hemmeligheter - Dugald A. Steer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dugald A. Steer
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Magiologi; boken om Merlins hemmeligheter.pdf
ISBN
2058726120082

BESKRIVELSE

I tredje bind i den populære "-ologi"-serien forteller Mester Merlin om trollmenn og vismenn fra alle tider og verdenshjørner. Han gir gode råd, og advarer mot overhengende farer for den som vil gi seg magien i vold. Trollmannens læregutt lever, som kjent, livet farlig. Med Mester Merlin som ledsager kan du unngå noen av de verste ulykkene. Med et vell av tilleggsstoff, inkludert magiske spåkort til bruk når du skal lese folks fremtid.

Vi gir ... Magiologi, boken om Merlins hemmelighete... Dugald A.

Steer 9-12 år övrigt, 2008, Norska (bokmål), ISBN 9788253030852. I tredje bind i den populære "-ologi"-serien forteller Mester Merlin om trollmenn og vismenn fra alle tider og verdenshjørner.

RELATERTE BØKER