Mål og metode i heimkunnskap

Mål og metode i heimkunnskap - Liv Hjukse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Hjukse
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Mål og metode i heimkunnskap.pdf
ISBN
6670794107418

BESKRIVELSE

Boka er ment til bruk for lærere i Hygiene og renhold (på småskoletrinnet Hjemmets gjøremål), som er ett av fem målområder i faget Heimkunnskap slik det presenteres i L97. Med forslag til undervisningsopplegg, og elev-, oppgave- og arbeidsark. Har litteraturliste.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788270992768 Hun har lang praksis fra grunnskolen og fra lærerutdanningen. Arbeidsområdene er i dag grunnutdanning, videreutdanning og etterutdanning i heimkunnskap.

Hensikten med en slik metode eller plan er å sikre at brukeren får den hjelpen han eller hun har krav på, og at vi jobber mot felles mål og er løsningsorienterte. Mål og mening. Om feiltolking av meningsmålinger.

RELATERTE BØKER