Anton og andre uhell

Anton og andre uhell - Gudrun Skretting | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudrun Skretting
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Anton og andre uhell.pdf
ISBN
3359125051024

BESKRIVELSE

"Anton og andre uhell" vant Debutantprisen under Kulturdepartementets utdeling av priser for barne- og ungdomslitteratur for 2016. 12 år gamle Anton Albertsen får vite at han er et uhell, eller «en rift i gummien», som faren kaller det. Anton får det for seg at han på et eller annet vis må forsvare sin eksistens her på jorden ved å gjøre noe meningsfullt. Han bestemmer seg, med god hjelp fra bestevennen Ine, for at han skal hjelpe faren sin med å få seg dame. Det viser seg ikke å være så lett.Gudrun Skrettings debutroman er en morsom og hjertevarm fortelling om vennskap, forelskelse og forviklinger. Boka ble nominert til ARKs barnebokpris 2016.

For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen, Ine, seg for å finne en ny kjæreste til faren. Anton; Betydning: «blomst» (usikkert) Opprinnelse: gresk ánthos (usikkert) Navnedag: 17. januar (Norge) Navnedag: 17.

januar (Sverige) Utbredelse: Land hvor Anton (grønt) og varianter av dette er mye brukt: Varianter og popularitet i Norge (2012) Anton: 1805 menn. Rangert som nr.

RELATERTE BØKER