Den ild som brenner

Den ild som brenner - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Den ild som brenner.pdf
ISBN
8830623828329

BESKRIVELSE

Midt i den ild som brenner, står synderinnen og gråter over sin elskede.Gustav Torvaldsson kommer fra Svearike for å gravlegge sin sønn, Ture, og beskylder svigerdatteren for utroskap. Ingebjørg risikerer å bli gjort husløs, og vesle Alv arveløs. Samtidig vet Ingebjørg at hun ikke kan bli boende på Tunsberghus stort lenger, for dronning Blanca har ikke råd til å fø på henne mer. Hvor skal hun gjøre av seg - og får hun beholde Folke som vokter?

I antikkens Hellas representerte ilden kontakt med gudene. Ifølge gresk mytologi fikk menneskene først ild da Promethevs stjal ilden fra gudene for å gi den til menneskene. Kjøp Den ild som brenner fra Bokklubber Gustav Torvaldsson kommer fra Svearike for å gravlegge sin sønn, Ture, og beskylder svigerdatteren for utroskap.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2005 Lengde: 6 t 42 min Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Christin Borge. Hør baksidetekst Midt i den ild som brenner, står ... Midt i den ild som brenner, står synderinnen og gråter over sin elskede.Gustav Torvaldsson kommer fra Svearike for å gravlegge sin sønn, Ture, og beskylder svigerdatteren for utroskap.

RELATERTE BØKER