Drømmehjerte

Drømmehjerte - Cecilia Samartin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Samartin
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Drømmehjerte.pdf
ISBN
3782854799265

BESKRIVELSE

Cuba 1956. To kusiner er hjertevenner til Castros revolusjon brått skiller dem. Nora flykter med familien til USA, mens Alicia opplever at det lykkelige livet i Havanna blir snudd til nød og fattigdom under Castros regime. Etter mange år klarer ikke Nora å nøye seg med å lese brevene fra Alicia. Hun må reise tilbake for å hjelpe sin syke venninne. En dramatisk og vakker roman om håp, håpløshet og evig vennskap. For lesere som ikke fikk nok av Drageløperen vil Drømmehjerte garantert falle i smak. Adresseavisen. Har du lest Øya? Da bør du lese Drømmehjerte. Marie J. Hillesland, ARK. Les så sakte du kan - for du ønsker at boken aldri tok slutt. Familien. Tror aldri jeg har lest så valler prosa tidligere. Gun Strandberg, Libris.

Alicia er knappe året eldre enn bestevenninnen Nora og sammen vokste de opp i skyggen av de vakre strendene og den brennhete sola som preger Cuba. "Drømmehjerte - roman" av Cecilia Samartin - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Hennes debutroman, Drømmehjerte, som først utkom i Nederland og Tyskland i 2004, kom i norsk utgave i 2008.

Samartin sin tredje roman Salvadoreña (Vigil på engelsk) ble utgitt i 2009. Drømmehjerte. Lån på biblioteket.

RELATERTE BØKER