Introduksjon til samfunnsfag

Introduksjon til samfunnsfag - Fredrik Engelstad, Carl Erik Grenness, Ragnvald Kalleberg, Raino Malnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Engelstad, Carl Erik Grenness, Ragnvald Kalleberg, Raino Malnes
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Introduksjon til samfunnsfag.pdf
ISBN
2676509020308

BESKRIVELSE

Dette er 3. utgave av "Samfunn og vitenskap" Hva er et samfunnsfag? Samfunnsfagene drøftes også i forhold til andre vitenskaper. Hva er spesielt med samfunnsfagene i sammenlikning med andre fag? På hvilke måter er samfunnsfagene også del av en bredere vitenskapelig sammenheng?Det legges i boken vekt på å vise det mangfoldet som preger samfunnsfagenes oppgaver og funksjoner. Dessuten å få frem hvilke spørsmål samfunnsviterne søker å besvare samt hvilke begreper, modeller og metoder som benyttes

Du er en del av samfunnet - et samfunn som gir deg rettigheter og muligheter, men også plikter. Du skal lære om hvordan samfunnet er bygd opp, og hvordan man samarbeider på ulike nivåer i Norge og verden. Introduksjon til samfunnsfag: Vitenskapsteori, argumentasjon og faghistorie Fredrik Engelstad, Ragnvald Kalleberg, Carl Erik Grenness og Raino Malnes.

Se flere bøker fra Asbjørn Johannessen. Hjem > Faglitteratur > Samfunnsfag > Statistikk/metode > Introduksjon til ... Rett til gjengivelse i andre sammenhenger skal avklares med forlaget på forhånd, med mindre slik rett følger av lovgivning.

RELATERTE BØKER