Iver

Iver - Grete Kleppen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Kleppen
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Iver.pdf
ISBN
9745651194709

BESKRIVELSE

I denne romanen tek forfattaren utgangspunkt i ein person som verkeleg har levd, Iver Hoksnes (1869-1940) frå øya Gossen på Romsdalskysten. Far hans var bonde og kjent spelemann. Iver utmerka seg tidleg både som musikar og snikkar. I åra 1893-97 budde han i Chicago. Der såg og høyrde han ei konsertharpe for første gong, noko som kom til å prege ein stor del av livet hans på Gossen.

Olsen studerte Business Administration, Foreign Service og diplomati i Boston, Georgetown og Washington. Iver er full av energi, ivrig og initiativrik, og hopper på utfordringer uten å tenke så mye på forhånd. Evne er en mer sindig type, vitebegjærlig, grublende og nevenyttig/praktisk.

Iver er den personlige utfordreren på det nordiske IT-driftsmarkedet. Selskapet har hovedkontor i Stockholm og driver virksomhet i Norge og Sverige. Styret for Fridtjof Nansens fond til Videnskapens fremme besluttet på sitt styremøte 9.

RELATERTE BØKER