Monstrene i Dunderly

Monstrene i Dunderly - Endre Lund Eriksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Monstrene i Dunderly.pdf
ISBN
6088197115096

BESKRIVELSE

I Dunderly bor Modika, Buster, Moi og mange andre monstre. En dag kommer en pakke til Dunderly med et nytt monster - Bulder. Han slenger seg i lysekrona og klatrer i bokhylla. Men i stedet for kjeft og husarrest, får han jubel og monstermos. Bulder og Modika blir bestevenner fra første stund. Men så kommer enda et nytt monster, som oppfører seg veldig mistenkelig. Og snart blir det skummelt på en måte Bulder ikke liker ...DIGIKORT/MINNEKORT, MP3.

Hun som ligger oppe i overkøya, under øyevinduet med utsikt over Dunderlyvannet, er Modika. Monstrene fra Dunderly(den rosa er Moi.) Da vi kom hjem lasta jeg opp appen for henne og hun har sitti og sett på den mens lillebror har sett på Brannmann Sam.Han blir så sinna når han ikke får se mer.Så her har kvelden tatt helt av med sinte og overfølsomme barn. utdrag fra Monstrene i Dunderly. Issuu company logo.

Han slenger seg i lysekrona og klatrer i bokhylla. Men i stedet for kjeft og husarrest, får han jubel og monstermos. Monstrene i Dunderly av Endre Lund Eriksen øvrig, 2011, Norsk (bokmål), ISBN 9788242153210.

RELATERTE BØKER