Tigerjakt

Tigerjakt - John Vaillant | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Vaillant
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Tigerjakt.pdf
ISBN
5269102025049

BESKRIVELSE

En mann blir funnet død i Sørøst-Russland. Det er nesten ingenting igjen av ham. Han er drept av en tiger. Men tigre dreper ikke mennesker. Så hva er det egentlig som har skjedd? Tigerinspektør Jurij Trusj blir satt på saken. Det mest foruroligende, synes han, er at det utrolig nok virker som om drapet er nøye planlagt, som om tigeren søkte hevn. Kort tid etter slår tigeren til igjen, og dermed starter jakten på villdyret i den særegne og ugjestmilde naturen. Denne dokumentaren er ikke bare spennende som en thriller, den gir et unikt innblikk i samfunnsutviklingen i Russland de siste tyve årene, og demonstrerer hvilke økologiske omveltninger menneskelig inngripen i naturen kan føre til.

Lekelederen forteller følende historie som gjentas av de andre apekattene setning for setning; - Vi er sjimpansene. Tigerjakten Lyrics: Du Daniel! När vi ändå är i Indien / Så kan vi väl gå på tigerjakt / Du vet, tigrar är farliga djur / Så det gäller att man är skärpt / Och håller tungan rätt i ... En mann blir funnet død i sørøstre Russland, drept av en tiger. Siden tigre vanligvis ikke dreper mennesker får tigerinspektøren Jurij Trusj i oppdrag å finne ut hva som har skjedd.

Han mener det virk Lyrics to 'Tigerjakten (Mega Bite Mix)' by Mora Träsk. Du Daniel, när vi ändå är i Indien / Så kan vi väl gå på tigerjakt / Du vet, tigrar är farliga djur Tigerjakt i India 1880-1890.

RELATERTE BØKER